2021 első felében elindult a nagysikerű otthonfelújítási hitel. Rengeteg család veheti végre kézbe lakásának, házának felújítását. Olyan elemeket cserélhet ki otthonában, amit rég megszeretett volna csinálni. Hogyan érdemes belevágni a szakember keresésbe?

2021 nem csak a koronavírusról szól, hanem a felújításról is. Az államilag elindított lakásfelújítási hitelnek köszönhetően jelentős támogatást igényelhetnek a családok. Generálkivitelező segítségével pedig a legegyszerűbben tudják ezt elvégezni!

Mit kell tudni a lakásfelújítási hitelről?

A lakásfelújítási hitelt akár 6 millió forintig igényelhetünk ingatlanfedezettel. Fix, 3%-os kamattal kell kalkulálnunk. A kamattámogatás az állam részéről a teljes időszak alatt garantált, ráadásul ingyenes a végtörlesztés is. Ezzel számos előnnyel rendelkezik, például egy személyi kölcsönhöz képest.

Generálkivitelezővel is jóváírhatóak a számlák?

Egy generálkivitelező összefogja a teljes felújítási brigádot, így nekünk, mint megrendelőnek, nagyon egyszerű dolgunk van. Ebben az esetben a generálkivitelező állítja ki a számlát az összes szakember nevében, amely utána a feltételek alapján jóváírható. Ezzel rengeteg adminisztrációs terhet is levéve a vállunkról.

A generálkivitelezésnek számtalan előnye van, az otthonfelújítási hitel egy újabb érv mellette!

GENERÁLKIVITELEZÉS

 

Online sudoku játék: sudoku.hu