Home Cartel Kft

Minden, ami körülvesz, hatással van ránk: örömöt szerezhet, ösztönözhet, de ronthatja is a közérzetünket. Éppen ezért fontos, hogy az ingatlan, amiben élünk, ahol dolgozunk, ahol időt töltünk, a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa számunkra.

Ha ezt Ön is így gondolja, akkor jó helyen jár, és érdemes többet megtudnia a Iroda-Belső Építész Kft-ről.

Ha megosztja velünk elképzeléseit álmai otthonáról, mi valóra váltjuk azt.

Vállalkozásunk 25 éve családi házak, nyaralók, társasházak és egyéb gazdasági épületek generálkivitelezésével foglalkozik, illetve multi cégek nagy projektjeiben vesz részt. (ZÁÉV, KÉSZ ZRT., HONVÉDSÉG és egyéb közintézmények)

A GENERÁLKIVITELEZÉS ÉS AZ IRODA-BELSŐ ÉPÍTÉSZ KFT.

Fő profilunk a generálkivitelezés és a belsőépítészet, de szívesen vállalunk részleges felújításokat is.  Mi nem mondunk nemet a kisebb munkákra, akár egyetlen szoba átalakításával is megbízhat bennünket. Néhány fal márványos festését, burkolását is ugyanolyan elhivatottsággal végezzük, mint egy családi ház teljes felépítését.

Műemlék jellegű épületek is magukon viselik munkásságunkat: kastélyokat, templomokat, egyházi épületeket és számtalan egyéb építményt is felújítottunk már innovatív, egyedi megoldásokkal. A hagyományos építészeti stílus mellett vállaljuk modern, barokk, mediterrán, és vidéki korok közkedvelt stíluselemeinek generálkivitelezését is.

 

Motivációnk a színvonal

Mi motivál egy több évtizede generálkivitelezéssel foglalkozó céget? A prémium minőségű végeredményen kívül a különleges megrendelések. Ilyen lehet akár egy intarziás parketta lerakása, vagy egy egyedi burkolási feladat. Célunk, hogy a kész ötleteknek formát adjunk, valamint, hogy mint kivitelező, megfeleljünk a modern, egyedi elvárásoknak is. Valamennyi megbízást kihívásnak fogunk fel. Minden munkából tanulunk, minden tapasztalattal fejlődünk.

Kiemelt alapértékeink a képzett munkatársak, a megbízható alvállalkozók, a gépesítés és a széles eszközpark, melyekkel valljuk be, ma már sajnos nem sok cég büszkélkedhet. A mi különlegességünk továbbá a hozzáállás és a tökéletesre való törekvés. Ebből egyik munkánk során sem engedünk egy szemernyit sem.

Ügyfeleink felmerülő igényeit szem előtt tartjuk, igyekszünk azokat maximálisan kielégíteni, a problémákat pedig legjobb tudásunk szerint a lehető leggyorsabban megoldani.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

IRODAFELÚJÍTÁS ÉS ÁTALAKÍTÁS

A profi irodafelújítás megvalósításához több szakma magas színvonalú, összehangolt munkájára van szükség. Mi ezt biztosítjuk.

Az irodafelújítás során tanácsainkkal, tapasztalatunkkal hozzásegítjük megrendelőinket a megfelelő megoldások kiválasztásához.
MEGNÉZEM

TELJESKÖRŰ LAKÁSFELÚJÍTÁS

A felújításra szoruló ingatlanokat modern technológiákkal és eszközökkel alakítjuk át, hogy gazdaságos legyen, látványában pedig esztétikus.

Szakmai hozzáértésünknek, anyagismeretünknek és a beszerzési források széles tárházának köszönhetően mind a belsőépítészetben, mind a lakberendezésben kimagaslóan helytállunk.
MEGNÉZEM

ÜZLETHELYISÉG ÁTALAKÍTÁS

Ne tartson attól, ha régi üzlethelyiségét kell átalakítani! Cégünk kiváló referenciái garanciát jelentenek ezekre a feladatokra is.

Az üzlethelyiségek mellett bevásárlóközpontok külső és belső átalakítását, illetbe egyéb nagyobb beruházásokat tudhatunk magunk mögött. Itt a teljes generálkivitelezés a Home Cartel Kft. magasan képzett szakembereinek köszönhető.
MEGNÉZEM

Jankovics Norbert

Iroda-Belső Építész Kft.

Jankovics Norbert Ügyvezető

+3620 492 1210