Otthonok, irodák, kertek berendezésének tervezését vállaljuk jelentős szakmai múlttal. Mielőtt belefogna a nagy vásárlásba, fontos tudnia, hogy a kívánt hangulat eléréséhez milyen anyagokra van szüksége. Érdemes a ráfordított összeg ismeretében több verziót is terveztetni, hiszen az anyag minősége, származási helye is jelentős különbséget eredményezhet a végleges költség kialakulását illetően.

TERVEZÉS

Ha terveket készíttet egy komolyabb beruházás előtt, sokkal könnyebben tud majd választani a szakáruházak kínálatából. Mi elkészítjük Önnek a beszerzendő anyagok listáját is, tehát látni fogja, hogy mire mennyit fog költeni. Így az egyes munkafázisok gyorsabban követhetik egymást, Ön pedig időt és pénzt spórolhat!

 

SZAKTANÁCSADÁS

Hogyan teheti komfortosabbá otthonát? Megoldható-e építészeti szempontból az Ön által elképzelt belső tér? Van-e szükség engedélyre az átépítéshez? Forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése van bármivel kapcsolatban az építészet keretein belül, garantáltan gyors választ kap tapasztalt szakembereinktől.

 

3D LÁTVÁNYTERV

Mondják: “Az emberi képzelet határtalan.” De ha mégis vannak határok azok átléphetők egy kis segítséggel. Nehéz elképzelni egy kupac, szépen megmunkált kő láttán, hogy hogyan is fog festeni a nappalinkban az új kandalló, kertünkben az új grillsütő. Egy új ház megalkotásánál, vagy a meglévő átépítésénél pedig – már csak a ráfordított anyagiak miatt is – még nagyobb hangsúlyt kell fektetni a tervezés ezen szakaszára. Hogy Ön is könnyebben tudjon gondolkodni a tervezett munkálatokat illetően, 3D látványtervet készítünk több perspektívából, különböző anyag- és színhasználat alkalmazásával, burkolási és világítási tervek variálásával az előzetes egyeztetés alapján. Ebben megmutatjuk a munkánk leendő végeredményét, így a készülő változásokat megbeszélheti családjával, üzlettársával. Könnyebb a döntés, ha nem a fejünkben lévő gondolatot osztjuk meg másokkal,hanem látható formába hozzuk azt. Így az általunk kivitelezett projekt biztosan egyezni fog az ön elképzeléseivel.

 

Anyag- és színminták

A tervezés fontos állomása a megvalósításhoz szükséges anyagok kiválasztása. Amennyiben nincs konkrét elképzelése a felhasználandó anyagokról, rendelkezésére bocsátjuk anyag- és színmintáinkat, illetve partnereink széles választékába is betekinthet. Legyen szó festésről, burkolásról, bútorkészítésről, vagy akár a drapériák kiválasztásáról, időtálló, minőségi anyagokat ajánlunk Önnek.

 

Színtervek

Az otthon harmóniájához elengedhetetlen, hogy a külső és a belső terek egyaránt összhangban legyenek egymással. Már az építés kezdetekor érdemes különböző színösszeállításokban megvizsgálni a leendő otthonunkat. Meleg, vagy hideg színeket alkalmazna inkább? Mintás, vagy egyszínű burkolatot szeretne? A kerti bútorok és építmények összhangban lesznek az épület formájával, külső színével? Ugye, milyen sok kérdés vár válaszra, ami Önben eddig lehet, hogy fel sem merült? Színtervek készítését vállaljuk, hogy egy bizonytalan pontja se legyen az otthon megteremtésének.

 

Lakberendezés

Ha egy épülő házban már állnak a falak, elhelyezésre kerültek az ajtók, ablakok, akkor tulajdonképpen rendelkezik minden, a berendezésnél fontos mérettel. Ekkor van lehetőség arra, hogy a meglévő, vagy ezután megvásárlandó bútorok helyét megtervezzük. Kézzel készült, vagy digitális látványtervet egyaránt kérhet. Érdemes több lehetőséget is összevetni, hiszen a lakberendezés összetett dolog. Már a burkolóanyag megválasztásakor tisztában kell lenni azzal, hogy milyen stílusú bútorokat szeretne elhelyezni az adott helyiségben. Hogyan kombinálhatók a különböző színek, melyik, milyen hatással van az emberre általában, illetve Ön mit látna szívesen. Az általunk készített látványtervet méretekkel, anyagismertetővel elküldjük Önnek.

A tervek elkészülése után egy újabb egyeztetés alkalmával rögzítjük a még időközben felmerült igényeket, illetve ha módosítani szeretne, ekkor még könnyen, anyagi veszteség nélkül megteheti. Ezután a kiválasztott látványtervnek megfelelően segítünk Önnek az anyagok, bútorok, lakberendezési kiegészítők beszerzésében.A bútorokat a lakásban elhelyezzük, a kiegészítőket szakszerűen felszereljük.

 

Bútortervezés

Egyedit szeretne? Különlegeset? A bútoráruházak ontják magukból a sablonos darabokat, szinte nincs is olyan otthon, ahol ne találkoznánk az éppen aktuális divatirányzat egy-egy jeles darabjával…és többnyire mindig ugyanazzal. Bútorok tervezését vállaljuk bel- és kültérre egyaránt. Hozza összhangba otthona berendezését, válasszon valami szépet, ami csak Önnek készül és Önről szól.

A bútortervezés ideális esetben már az építési tervekkel együtt kezdődik. Egy személyes találkozó alkalmával felmérjük az Ön igényeit, a hely adottságait. Elengedhetetlen a bútor elhelyezésével kapcsolatban, hogy pontosan ismerjük az elektromos hálózat, vízvezeték-hálózat és ezek kiállásainak helyét. Így nem fordulhat elő, hogy a konyhabútorba később lehetetlen beilleszteni a mosogatógépet. A felhasználandó anyag és színválasztás után pontos árajánlatot adunk, melyet a megbeszélést követően néhány napon belül elküldünk Önnek.

Az elkészült bútort az otthonába szállítjuk, a szerelés során szakszerűen bekötjük a mosogatót, mosogatógépet, az elszívót és a világítást is. Önnek nincs szüksége külön szakemberre, a csapatunk hiánytalanul elvégzi ezeket a feladatokat, beleértve a bútor kitakarítását is. Így önnek csak annyi dolga marad, hogy birtokba vegye az új konyha-, fürdőszobai, vagy nappali bútorát.

 

További szakmai kérdés esetén keressen minket:

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com