MINDEN MUNKA KULCSA AZ ALAPOSAN ÁTGONDOLT TERVEZÉS

Egy családi ház vagy épp egy ipari csarnok hosszú éveken át kell, hogy kiszolgáljon bennünket. Éppen ezért célunk, hogy megrendelőink ne csak a gyorsaságot, a hatékonyságot díjazzák a kivitelezés során, hanem otthon érezzék magukat abban az épületben, mely a mi kezünk munkáját dicséri. Ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő tervezés.

Miután már ismerjük a megrendelő igényeit, és terepszemlét is tartottunk, több vázlatot, akár 3D-s látványtervet is készítünk, hogy könnyebb legyen kiválasztani a legmegfelelőbb ingatlan típust. Az elkészült terveket engedélyeztetjük, és amennyiben a szükséges engedélyek megérkeztek, kivitelező és belsőépítészeti csapatunk az Ön rendelkezésére áll.

Amit vállalunk: családi ház, nyaraló, garázs, hobbiházak, irodaház, csarnok, mezőgazdasági épület, kúria, panzió, szálloda, lakópark, bevásárlóközpont megtervezését.

 

TERVEZÉSI ÁRAINK

Egy családi ház, vagy egyéb más létesítmény esetén a tervezői díj függ a az Ön által kért ingatlan típusától és a megbízás körülményeitől.

Árajánlatot kérhet tőlünk az arajanlat@belsoepites.hu címen.

 

MŰSZAKI ELLENŐRZÉS

Felkérhet minket statikai vizsgálatra, műszaki ellenőrzésre, melynek során ellenőrizzük a szakiparok és az építésvezető munkáját, kiemelt hangsúlyt fektetve az Ön érdekeire.

 

Kertépítés, öntözőrendszerek illusztráció

Ha sok időt tölt a kertben, a rendezett, harmonikus környezet látványa elengedhetetlen. Ellentétben a lakás belső terével, az udvart, kertet szinte mindenki látja, aki elhalad az ingatlan előtt, ezáltal képet alkothat az ott élőkről. Fontos, hogy a kertjét is olyan körültekintéssel terveztesse meg, mint a házát, hiszen az is az otthona része.

A helyszín felmérése után 3D látványtervet készítünk, így a díszítőelemek – kerti tó, szökőkút, virágágyás, pergola, grill – leendő helyét közösen meg tudjuk határozni.

A gyepréteg alá automata öntözőrendszert építünk ki, hogy a pázsit üde, zöld maradjon, Önnek ne kelljen hosszú locsolócsövekkel bajlódnia. Kérésre veteményesek öntözését is megtervezzük.

 

További szakmai kérdés esetén keressen minket:

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com