ÜVEGKORLÁT-KÉSZÍTÉS: A BIZTONSÁGOS ELEGANCIA

Talán kevesen gondolnák, hogy az üvegkorlát-készítés egy generálkivitelező cég profiljába vág. Pedig nálunk, az Iroda-Belső Építész Kft-nél akár ilyen megoldásban is gondolkodhat. Válassza ki a biztonságos, de stílusos kiegészítőt, miután felvette velünk a kapcsolatot.

 

A stílusos üvegkorlát

Az üvegkorlát maga a stílus: leginkább modern kisugárzású terek, lépcsőfordulók, teraszok kiegészítésére ajánljuk. Ott mutathat igazán jól, ahol sok a természetes fény. Ugyanakkor az is jellemző rá, hogy nem viszi el a fókuszt, nem szegeződik rá minden tekintet. Inkább egy elegáns kiegészítőként funkcionál. Ezért tetőterekben, panorámás szobákban, galériákban is jól mutat. Csarnokokban is kiválóan alkalmazható, ha az a cél, hogy tömeget tereljenek vele a sorban állashoz.  Mindezek mellett az üvegkorlát teljes biztonságot nyújt.

A fából készült, rácsos korlátok között a kisgyermekek könnyedén kiférnek, kidugják fejüket, átmásznak rajta. Ha kisállat is él a háztartásban, megkíméli őt attól, hogy feje a rácsok közé szoruljon, vagy ami még ennél is rosszabb, egy óvatlan pillanatban leessen. Az üveg megszünteti ezt a lehetőséget. A rácsos megoldás szerintünk elavult, amellett, hogy nem túl biztonságos, sok esetben esztétikailag is hagy kívánni valót maga után.

 

AZ ÜVEGKORLÁT-KÉSZÍTÉS MÓDSZEREI

Az üvegkorlát többféle típusban kapható: létezik pontmegfogásos, rejtett rögzítésű és oszlopos verziója is. Hogy melyik passzol az Ön ingatlanába, azt csak akkor tudjuk megmondani, ha megvizsgáltuk a helyszínt, felmértük az Ön igényeit, és számba vettünk minden lehetőséget.

Az üvegkorlát további határozott előnye, hogy nem kell bajlódni a takarítással, hiszen az ablakhoz hasonló módon lehet takarítani. A fából készült rácsos verzióval szemben nem szükséges speciális takarítószereket használni. Az üvegkorlát-készítés során mi acél kiegészítőket használunk, ami nemcsak még elegánsabbá, de biztonságosabbá is teszi a használatát.

 

A különböző kivitelek között biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb üvegkorlátot. Bízza ránk az üvegkorlát-készítés folyamatát, vegye fel velünk a kapcsolatot, tájékozódjon a további részletekről!

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com