HA EGY ÜZLET BEINDUL: ÜZLETHELYISÉG-FELÚJÍTÁS ÉS -ÁTALAKÍTÁS

Minden tulajdonosnak érdeke, hogy üzlete a magas színvonalú kiszolgálás mellett kinézetével is imponáljon a vevőknek. Meggyőződésünk, hogy nem elég jónak lenni, annak is kell látszani. Ha tehát aktuális az állapota miatt, akkor az üzlethelyiség-felújítás nem tűr halasztást.

 

Érvek az üzlethelyiség-átalakítás mellett

Kopott falak, töredezett burkolat, repedezett ajtó, régi ablakok – érthető, ha valaki azért nem akar bemenni egy üzletbe, mert nem tetszik annak kinézete. A vásárló vagy ügyfél szívesebben költi olyan helyen a pénzét, ahol jól érzi magát, ahol a környezet is színvonalas, nem csak a termék vagy szolgáltatás, ami miatt befáradt. Mi megteremtjük az Ön számára mindezt. Tény: az üzlethelyiség-felújítás valójában befektetés. Miért állítjuk ezt? Az Iroda-Belső Építész Kft. működése során számtalan üzlethelyiség belső átalakítási és felújítási munkálatait végezte már el, ez pedig a megrendelők visszajelzései alapján plusz bevételt generált.

Nagyobb beruházások, bevásárlóközpontok külső és belső átalakítása cégünk profiljába vág. Mit csinálunk, ha megbíztak a munkával? Ilyenkor a teljes generálkivitelezés a mi feladatunk, de akkor is kereshet bennünket, ha részmunkára keres szakembereket. Üzlethelyiségek esetében ránk bízhatja a hideg-, melegburkolási, elektromos és gépészeti átalakításokat, a festést és tapétázást, a gipszkartonos és akár az egyedi igényeknek eleget tevő asztalos munkákat.

 

Üzlethelyiség-felújítás: ami Önnek is üzletet hoz!

Ha valaki eljut odáig, hogy felújítsa üzlethelyiségét fontos szempont kell legyen, az átalakítások akként valósuljanak meg, hogy azok minél jobban elősegítsék az árult termékek eladását. Ilyenkor mi innovatív megoldásokat, újszerű, modern formákat alkalmazunk, erre bíztatjuk a megrendelőt is. Legtöbb esetben ezt egyedi bútorokkal, lámpákkal, gipszkartonrendszerrel, egyedi gipszkartonformákkal tudjuk elérni. Legyen szó álmennyezet-szerelésről, pultok átalakításáról, rejtett világítások kivitelezéséről, csapatunk nem ismer akadályt.

A kivitelezés során fokozottan ügyelünk arra, hogy olyan minőségi burkolatokat ajánljunk, amelynek magas a kopásállósága, könnyű a tisztántartása, és emellett mutatós is. Az üzlethelyiség-felújítás során a festés utáni utolsó stádiumok közé tartozik a bútorvásárlás. Mivel a belsőépítészet a profilunkba vág, ezért ebben is segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.

 

Bővebb felvilágosítást weboldalunk többi menüpontjában talál. Ajánlatot és információt pedig rövid határidővel, elérhetőségeink egyikén adunk.

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com