TISZTASÁGI FESTÉS: A KIHAGYHATATLAN EGYSZERŰSÉG

A tisztasági festés az a minimum, amit egy használt ingatlan átvétele után mindenképpen el kell végezni, illetve az a kötelező munka, amit időről időre meg kell ismételni. Ez tűnik az egyik legegyszerűbb feladatnak a festészeti feladatok közül, ám könnyedén tönkre lehet tenni vele otthonunk hangulatát, ha nem szakember végzi.

 

MI AZ A TISZTASÁGI FESTÉS?

A környezetünk tisztaságáért folyamatosan tennünk kell. Elengedhetetlen gondoskodnunk a falak megfelelő állapotáról, ezért kell nagy hangsúlyt fektetnünk a tisztasági festésre, amit az Iroda-Belső Építész Kft. magas minőségben és jó áron biztosít. Tisztasági festésről akkor beszélünk, amikor kevésbé szennyezett egy falfelület, és egy, vagy maximum két réteg festést igényel, minimális falhibák javításával. Ha például egy-egy bútor vagy bútorelem festést követően máshova kerül, és be kell glettelni azok helyeit.

A tisztasági festés gyakorisága több dologtól is függ, de általánosságban elmondható, hogy 2-3 évente szokták igénybe venni, ilyenkor általában egy-két rétegben elegendő a festés. A tisztasági festés télen is kivitelezhető, de érdemesebb száraz időben végezni, a kevésbé párás időben gyorsabban száradnak a falak. Legtöbbször fehér falfelületeknél szokták kérni a tisztasági festést, de színeseknél is hasonlóan alkalmazzuk. Itt azonban ügyelni kell a színválasztásra, melyet érdemes szakemberre bízni, főleg, ha a régitől nagyon eltérőt szeretnénk.

Mikor van szükség tisztasági festésre?

Dohányzás, fűtőtestek, de akár a penész által okozott elszíneződések is indokolhatják a műveletet. A háziállatok sem kímélik a falakat, könnyen megkárosíthatják a felületet, legyen az akár egy karcolás, vagy felszíni szennyeződés., és a kisgyermekekről se feledkezzünk meg, hiszen előfordulhat, hogy a lekvár, filctoll, színes gyurma nem a megszokott helyére kerül.

Fontos szerepe van a tisztasági festéseknek például egy használt ingatlan birtokba vételekor, mivel a legtöbb esetben ez az első művelet, mielőtt bebútoroznánk, legyen szó akár saját lakásról vagy bérleményről. Kisgyermekes családoknál nem csak az esztétika miatt, hanem higiéniai szempontból is javasolt évente felfrissíteni a falakat.

 

Tisztasági festés: bízza szakemberre!

A tisztasági festés házilag is kivitelezhető, de ha szeretnénk időt és energiát spórolni, akkor érdemesebb szakértő kezekre bízni. Elsőre nem tűnik bonyolult munkának, de szerintünk önállóan nem érdemes elvégezni, mert a megfelelő eszközök és tapasztalat hiányában nem lesz tökéletes.

A TISZTASÁGI FESTÉS ÁRA

Itt konkrét számokat azért nem írunk, mert nem tudunk. Függ például a felhasznált alapanyagoktól (minőség és mennyiség), valamint a festeni kívánt helyiségek nagyságától. De befolyásolja még az is, hogy kell-e pakolnunk, mennyit kell javítanunk, nekünk kell-e beszerezni az alapanyagokat vagy sem.

 

Keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, a feladat függvényében egy hozzávetőleges árat gyorsan tudunk mondani, utána pedig személyesen teszünk ajánlatot a helyszín megtekintése, a pontos munka tisztázása után. Ha fontos Önnek a precizitás és a minőség, keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com