A lakás- vagy irodafelújítás egyik záró munkafolyamata a beltéri festés, amit mindig nagy izgalom és várakozás előz meg. Legyen szó akár egy egyszerű szobafestésről, egy szimpla tisztasági festésről, vagy egy komplett üzlethelyiség, esetleg lakás átfestéséről, mindig a legszebb kivitelezésre kell törekedni.

 

MI TÖRTÉNIK A BELTÉRI FALFESTÉS SORÁN?

Szakembereinkkel helyszíni felmérést követően a munkálatokat az alapoktól kezdve készítjük el. A lekapart régi felületet előkezeljük mélyalapozóval, és a port lekötve a mélyebb felületeket vakoljuk. Ezt követően a glettelést szükség szerint egy, kettő, esetleg három rétegben készítjük el. A glettelt felületet csiszoljuk, portalanítjuk, és újra mélyalapozzuk, hogy a festék jól tapadjon a glettelt felületen. A festék kiválasztásakor alkalmazkodni kell a környezethez, át kell gondolni, milyen funkciót tölt be a helyiség.

Beltéri festés: vegyük át lépésről lépésre! >

MI AZ A TISZTASÁGI FESTÉS?

A tisztasági festés az a minimum, amit egy használt ingatlan átvétele után mindenképpen el kell végezni, illetve az a kötelező munka, amit időről időre meg kell ismételni. Ez tűnik az egyik legegyszerűbb feladatnak a festészeti feladatok közül, ám könnyedén tönkre lehet tenni vele otthonunk hangulatát, ha nem szakember végzi.

Tisztasági festés: bízza szakemberre!>

KINEK VALÓ A TAPÉTÁZÁS?

A tapétázás remek lehetőség arra, hogy otthona, irodája, üzlete megújuljon, stílusos, látványos külsőt kapjon. Csak a kreativitás szab határt annak, hogy mi kerüljön fel a falra, na és persze a szakértelem.

A tapéta végtelen számú színben és mintában kapható, és természetesen különféle minőségben is. Csak a fantázia és persze a pénztárca szab határt annak, milyen típust választunk. Cégünk pontosan, gyorsan és prémium minőségben vállal tapétázási munkákat, amelynek során az alapanyag kiválasztásában is segítséget nyújtunk.

Hogyan dolgozunk?>

Ha fontos Önnek a precizitás és a minőség, keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com

 

MÁZOLÁS

Mázolás előtt és után: