ASZTALOSMUNKÁK: HA SZÁMÍT AZ EGYEDISÉG

Az asztalosmunkák részletes tervezést, egyedi és precíz kivitelezést igényelnek. Az Iroda-Belső Építész Kft. garantálja, hogy igényes termékekkel járul hozzá a megrendelők otthonához, irodájához.

 

MIÉRT FONTOS AZ EGYEDI BÚTOR?

A fa egy nagyon barátságos és meleg érzetet ad át, legyen szó a konyhájáról, hálószobájáról, kertjéről, medencéjéről vagy a ház bármely pontjáról. A faburkolatok a gyártás és megfelelő védelem után egyszerűen felhelyezhetők szinte akármilyen felületre.

Az egyedi bútorok, fából készült különböző megoldások egyik legnagyobb előnye, hogy praktikusak. Lehetőséget adnak, hogy az adott helyhez igazítsuk azok kialakítását, ezzel maximalizálva a legjobb helykihasználást.  Természetesen a dizájn és a megjelenés szempontjából is fontos az egyedi asztalos munka, hiszen a megrendelő szája íze szerint tudjuk alakítani ezeket a tárgyakat.

A megkeresést követően helyszíni felmérést végzünk, majd rajzok, tervek alapján megkezdjük a gyártást. A megrendelt asztalosipari termék – amennyiben látványos belsőépítészeti elem – beépítésénél nagyon fontos, hogy a többi szakmával összehangolva dolgozzunk együtt.

 

AZ ASZTALOSMUNKÁK HÁROM TERÜLETE

Épületasztalos

Ajtók, ablakok, nyílászárók, beépített szekrények, asztalok, székek, lépcsők, állványok, polcrendszerek elkészítésével és beépítésével foglalkozik. Az egyedi asztalosmunkák legnagyobb választéka ezen a területen érhető el, és itt érvényesül legjobban egy szakember hozzáértése.

Konyhaszekrénygyártás: keltse életre álmai konyháját, és bízza profikra a konyhaszekrény tervezését, legyártását és beépítését! Segítünk, hogy igényeinek megfelelő, minden kívánságát valóra váltó konyhaszekrénye legyen. Már meglévő bútorát is kezelésbe vesszük, a konyhaszekrény-felújítás sem akadály.

Beépítettszekrény-gyártás: egy beépített szekrény hatalmas segítség a felgyülemlett ruhák és egyéb holmik tárolásához, ráadásul otthonának dísze is lehet, ha gondos kezek állítják össze.

Beltéri nyílászárók készítése és beépítése: recsegnek, nyikorognak a beltéri ajtók, vagy csak modernebbet szeretne? Beltéri nyílászárók terén nagy tapasztalattal rendelkezünk, és gyorsan, költséghatékonyan dolgozunk.

Egyedi megoldások: intarziás parketták és bútorok, faragott, festett alakos bútorok, íves egyedi megoldások kivitelezésével is foglalkozunk.

 

Bútorasztalos

A belső asztalosmunkák során teret engedünk a fantáziának, megrendelőnkkel való egyeztetés után mindent megvalósítunk. Szekrénygyártás, szekrényfelújítás egyediasztal-készítés? Csak prémium minőségű alapanyagból, csak a legjobb körülmények közé. Pultok, bárszekrények, szekrénysorok, irodabútorok, gardróbszekrények készítésével, faburkolatok gyártásával, különböző galériák megvalósításával is foglalkozunk.

 

Kültéri asztalosmunkák

  • terasztetők készítése
  • kocsibeálló-építés
  • kerítésépítés
  • előtető készítése

 

Ha tehát egyedi bútorra, burkolatra van szüksége, keressen fel bennünket elérhetőségeink egyikén. Az asztalosmunkák során NEM CSAK egyedi bútorokban gondolkodunk, bármilyen igénynek, felkérésnek eleget teszünk, hogy munkáink végül  elnyerjék majd az Ön/Önök tetszését.

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com

Intarziás asztallapok, asztalok, pult és egy tálalószekrény ajtajainak gyártása: