TELJES KÖRŰ LAKÁSFELÚJÍTÁS: A PINCÉTŐL A PADLÁSIG

A teljes körű lakásfelújítás akkor jár a legkevesebb idegeskedéssel, akkor a legkényelmesebb, ha egy generálkivitelező cég kezében futnak össze a szálak. Elég egy hozzáértő, megbízható csapat, így nem kell minden feladatot egyesével egyeztetnie. Hogyan zajlik a teljes lakásfelújítás menete? Görgessen és elmondjuk!

 

Lakásfelújítás: kívül, belül, fent, lent

Ha úgy érzi elavult a lakása és annak műszaki állapotát szeretné modernizálni, esetleg gazdaságosabbá tenni, érdemes egyetlen lakásfelújító kivitelező céggel megegyeznie. Olyannal, amelyik minden feladatra ismeri a megfelelő szakembert. Az Iroda-Belső Építész Kft. ilyen, hiszen ahogy fogalmaznak:

 „Mivel régóta a szakmában dolgozunk, így egy ház teljes körű felújítása számunkra a mindennapok része. Szakmai hozzáértésünknek, anyagismeretünknek és a beszerzési források széles ismeretének köszönhetően egészen a lakberendezés szintjéig segítséget tudunk nyújtani.”

 

LAKÁSFELÚJÍTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN

Ha a lakásfelújítás Budapest városában aktuális, akkor cégünknél a legjobb helyen jár, de akkor is számíthat ránk, ha a főváros környékén, Székesfehérváron vagy Balaton táján aktuálisak a munkálatok.

Legyen szó családiház-felújításról, panellakás vagy garzon munkálatairól, valamennyi ingatlanból kihozzuk a maximumot.

 

Teljes körű lakásfelújítás, átalakítás és építés

Lakásának felújítását sokféleképpen megteheti. Mindegy, hogy belső felújítás, teljes lakásfelújításlakásokházak hasznos területének kihasználása, szigetelése, terasz lezárása, beépítése vagy télikert kialakítása a feladat, nekünk mindegyik egyaránt fontos.

Minden szakterületen átfogó, precíz szakemberekkel dolgozunk, munkánk során alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez és pénztárcájához is. Továbbá igyekszünk a lehetőségekhez képest a maximumot kihozni a felújításra szánt összegből. A szép és ízléses kialakítás mellett törekszünk a praktikus megoldásokra egyaránt.

 

Családi házak felújítása, átalakítása

A családok egyik legnagyobb vágya, hogy egy gyönyörű családi házba költözhessenek és élvezhessék a kert szabadságát. Azonban ahhoz, hogy a kényelmet élvezhessük sokszor kisebb-nagyobb felújításokra van szükség. Ezt  teljeskörűen tudjuk vállalni!

 

A felújításba többek között beletartozik:

 • Tető: A tető egy különösen fontos területe a családi házaknak, hiszen ez véd minket és a házban lévő összes értéket. Amennyiben ennek a felújítását megspóroljuk később sokkal több kárt fizethetünk meg.
 • Fűtési rendszer: A fűtési rendszerek megújítása nem kis feladat, ráadásul a széles választék miatt szakértő nélkül nehéz eldönteni, hogy az adott körülményekhez melyik lehet a legköltséghatékonyabb megoldás.
 • Külső homlokzat: A szigetelés szintén kiemelten fontos terület, hiszen így tudjuk a legtöbb hőt megspórolni.
 • Nyílászárók: A nyílászárók cseréje szinte kötelező, az energetikai tanúsítvány is általában javasolja.
 • Villanyszerelés: Kicsi az esélye, hogy a korábbi tulajdonosok által kiépített villamossági hálózat pont tökéletes legyen nekünk is. Új családi ház építésekor pedig a teljes tervezés előttünk áll. Ez egy igen komplex dolog, hiszen ez határozza meg a későbbi elrendezéseket is. Érdemes mindenképp szakértők segítségével elvégezni a munkát!
 • Burkolás: A burkolás során segítünk kiválasztani a legjobb anyagot is!
 • Festés: Miután az alapszerkezet megvan és már a berendezéseken törjük a fejünket, egy generálkivitelező ilyenkor se hagyja Önt magára! Amíg Ön a bútorok beszerzésével foglalkozik mi a kiválasztott festékekkel elvégezzük a teljes festést.
 • Asztalos munkák: A bútorok beszerzése nagy feladat, ráadásul a teljes otthonunk hangulatát fogja meghatározni. Segítünk megálmodni a tökéletes bútordarabokat vagy éppen összeszereljük a megvásároltakat.

A legjobb pedig:

MINDEZT EGY KÉZBEN, MEGBÍZHATÓ GENERÁLKIVITELEZŐ VÉGZI EL.

Önnek nem kell 6-7 különböző szakembert vadásznia.

 

Panelfelújítás

Magyarország lakosságának egy jelentős része panelekben lakik. Ezeknek előnyei és hátrányairól hosszasan beszélhetnénk, viszont mi a legfontosabbnak azt tartottuk, hogy az igény miatt specializálódjunk erre a területre is. Így minden eszközünk, tapasztalatunk és tudásunk megvan ahhoz, hogy a panelek által nyújtott speciális környezetben is a legmagasabb minőségben végezzük el a felújítást!

 

A teljes körű lakásfelújítás, házfelújítás menete

 • A telefonos, e-mailes megkeresés után egyeztetünk időpontot egy személyes találkozóra a felújítani kívánt ingatlanban.
 • Ezek után a megrendelőnk elmondja pontosan mit szeretne, illetve mik az elképzelései.
 • A helyszíni szemlét és felmérést követően adunk egy árajánlatot, amely több opciót, lehetőséget tartalmaz. Ha az általunk adott ajánlatot elfogadták, kitűzzük a munkakezdés és befejezés időpontját.
 • Készítünk egy ütemtervet a munkálatok kivitelezésére, és egy kifizetési ütemezést is.
  • A felújításhoz szükséges anyagok megvásárlásához előleget szoktunk kérni, majd a munkadíjat mindig egy-egy munkafázis elkészítése után, különböző ütemekben számoljuk el.
 • Munkánk után 1 éves garanciát vállalunk.
 • Cégünk biztosítással is rendelkezik.
 • 100 kilométeres körzeten belül ingyenes felmérést és árajánlatot készítünk.

A TELJES LAKÁSFELÚJÍTÁS MENETE

Bontás

A családház-felújítás első lépése. Eltüntetünk mindent, ami nem oda való.

Kőműves munkák

A teljes lakásfelújítás egyik fontos szereplője a kőműves szakember. Legfőbb feladatai az épületek falazatának, vakolatának, zsaluzatának és szigetelésének elkészítése, bontása és felújítása.

Gipszkartonozás

A teljes körű lakásfelújítás gipszkartonozás nélkül ma már elképzelhetetlen. A szakemberek elkészítik álmai álmennyezetét, beépítik tetőterét. Ha csak egyszerűen könnyűszerkezetes falakra van szüksége, csapatunkra akkor is számíthat!

Burkolás

Nagy fontossággal bír a szakszerű burkolás a belső felújítás során, hiszen annak évekig helyt kell állnia! Burkolóink tökéletes munkát végeznek, így egy jól megválasztott burkolat akár több generációt is kiszolgálhat.

Festés-mázolás-tapétázás

Tapasztalt festőink nemcsak tökéletes falfelületeket készítenek Önnek. Hanem segítenek a megfelelő színek és tapéták harmonikus összeállításában is, hogy otthona az Önnek legmegfelelőbb hangulatot árassza.

Víz-gáz-fűtés

Egy jó lakásfelújítás kivitelező profi víz-gáz-fűtésszerelő szakemberekkel dolgozik együtt. Ők készséggel állnak rendelkezésére akár egyetlen csap áthelyezéséről, vagy akár a teljes vizesblokk a lakás másik végébe költöztetéséről legyen szó. De számíthat ránk akkor is, ha komplett fűtésrendszert kell korszerűsíteni.

Villanyszerelés

Villanyszerelőink segítenek Önnek a teljes lakásfelújítás menete során a régi, elavult vezetékeket/hálózatot korszerű és gazdaságos villanyszerelési technológiára váltani.

További szakmai kérdés esetén keressen minket a következő elérhetőségeken, vagy a kapcsolati űrlap űrlap kitöltésével:

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com

Iroda-Belső Építész Kft.

Vezetőség: Jankovics Norbert, Fodor Krisztina

+3620 492 1210

Székhely: 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48.

Telephely és iroda: 8000 Székesfehérvár, Sereg u. 3. - 5.

  Megismertem az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok, hogy a most megadott személyes adataimat az abban meghatározott céllal és módon használják fel.


  Gyakran Ismételt Kérdések

   

  Megkeresés után egyeztetjük az igényeket majd helyszíni felmérés során élőben is lehetőség van bemutatni az elképzeléseket. Ütemtervet és konkrét árajánlatot készítünk.
  A felújításhoz szükséges anyagokat beszerezzük.

  Vállaljuk lakások, családi házak és panellakások felújítását is

  Generálkivitelezőként teljes körűen tudunk segítni a felújításban. Ebbe többek között beletartozik a tető, fűtési rendszer, homlokzat, nyílászárók, burkolás, festés, asztalos munkák kezelése.

  Erre látatlanban lehetetlen válaszolni, azonban a felmérés után pontos ütemtervet tudunk átadni.

  Nem! Generálkivitelezőként a teljes kommunikációt az összes különböző szakemberrel mi végezzük. Kérdés esetén Önnek csak egy céggel, velünk kell kommunikálnia.