TELJES KÖRŰ LAKÁSFELÚJÍTÁS: A PINCÉTŐL A PADLÁSIG

A teljes körű lakásfelújítás akkor jár a legkevesebb idegeskedéssel, akkor a legkényelmesebb, ha egy generálkivitelező cég kezében futnak össze a szálak. Elég egy hozzáértő, megbízható csapat, így nem kell minden feladatot egyesével egyeztetnie. Hogyan zajlik a teljes lakásfelújítás menete? Görgessen, ha Önnél is aktuális!

 

Lakásfelújítás: kívül, belül, fent, lent

Ha úgy érzi elavult a lakása és annak műszaki állapotát szeretné modernizálni, esetleg gazdaságosabbá tenni, érdemes egyetlen lakásfelújító kivitelező céggel megegyeznie, amelyik minden feladatra ismeri a megfelelő szakembert. A Home Cartel Kft. ilyen: mivel régóta a szakmában dolgozunk, így egy ház teljes körű felújítása számunkra a mindennapok része. Szakmai hozzáértésünknek, anyagismeretünknek és a beszerzési források széles ismeretének köszönhetően, egészen a lakberendezés szintjéig segítséget tudunk nyújtani.

 

LAKÁSFELÚJÍTÁS BUDAPEST VÁROSÁBAN

Ha a lakásfelújítás Budapest városában aktuális, akkor cégünknél a legjobb helyen jár, de akkor is számíthat ránk, ha a főváros környékén, Székesfehérváron vagy Balaton környékén aktuálisak a munkálatok.

Legyen szó családiház-felújításról, panellakás vagy garzon munkálatairól, valamennyi ingatlanból kihozzuk a maximumot.

 

Teljes körű lakásfelújítás és építés

Lakásának felújítását sokféleképpen megteheti. Mindegy, hogy belső felújítás, teljes lakásfelújítás, lakás hasznos területének kihasználása, szigetelése, terasz lezárása, beépítése, télikert kialakítása a feladat, nekünk mindegyik egyaránt fontos.

Minden szakterületet átfogó, precíz szakemberekkel dolgozunk, munkánk során alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez és pénztárcájához is. Továbbá igyekszünk a lehetőségekhez képest a legszebbet kihozni a felújításra szánt összegből. A szép és ízléses kialakítás mellett törekszünk a praktikus megoldásokra is.

 

A teljes körű lakásfelújítás menete

A telefonos, e-mailes megkeresés után egyeztetünk időpontot egy személyes találkozóra a felújítani kívánt ingatlanban. Ezek után megrendelőnk elmondja pontosan mit szeretne, illetve mik az elképzelései. A helyszíni szemlét és felmérést követően adunk egy árajánlatot, amely több opciót, lehetőséget tartalmaz. Ha az általunk adott ajánlatot elfogadták, kitűzzük a munkakezdés és befejezés időpontját. Készítünk egy ütemtervet a munkálatok kivitelezésére, és egy fizetési ütemezést is. A felújításhoz szükséges anyagok megvásárlásához előleget szoktunk kérni, majd a munkadíjat mindig egy-egy munkafázis elkészítése után, különböző ütemekben számoljuk el. Munkánk után egyéves garanciát vállalunk. Cégünk biztosítással is rendelkezik. 100 kilométeres körzeten belül ingyenes felmérést és árajánlatot készítünk.

A TELJES LAKÁSFELÚJÍTÁS MENETE

Bontás

A családház-felújítás első lépése. Eltüntetünk mindent, ami nem oda való.

Kőműves munkák

A teljes lakásfelújítás egyik fontos szereplője a kőműves szakember. Legfőbb feladatai az épületek falazatának, vakolatának, zsaluzatának és szigetelésének elkészítése, bontása és felújítása.

Gipszkartonozás

A teljes körű lakásfelújítás gipszkartonozás nélkül ma már elképzelhetetlen. A szakemberek elkészítik álmai álmennyezetét, beépítik tetőterét. Ha csak egyszerűen könnyűszerkezetes falakra van szüksége, csapatunkra akkor is számíthat!

Burkolás

Nagy fontossággal bír a szakszerű burkolás a belső felújítás során, hiszen annak évekig helyt kell állnia. Burkolóink tökéletes munkát végeznek, így egy jól megválasztott burkolat akár több generációt is kiszolgál majd.

Festés-mázolás-tapétázás

Tapasztalt festőink nemcsak tökéletes falfelületeket készítenek Önnek, de segítenek a megfelelő színek és tapéták harmonikus összeállításában is, hogy otthona az Önnek legmegfelelőbb hangulatot árassza.

Víz-gáz-fűtés

Egy jó lakásfelújítás kivitelező profi víz-gáz-fűtésszerelő szakemberekkel dolgozik együtt. Ők készséggel állnak rendelkezésére akár egyetlen csap áthelyezéséről, vagy akár a teljes vizesblokk a lakás másik végébe költöztetéséről legyen szó. De számíthat ránk akkor is, ha komplett fűtésrendszert kell korszerűsíteni.

Villanyszerelés

Villanyszerelőink segítenek Önnek a teljes lakásfelújítás menete során a régi, elavult vezetékeket/hálózatot korszerű és gazdaságos villanyszerelési technológiára váltani.

 

További szakmai kérdés esetén keressen minket:

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com