Ami belül van, az számít igazán.

Bontástól a vízszerelésen át a gipszkartonozásig vállalunk minden munkát, ami a beltéri kivitelezés során felmerülhet. Határidőre, pontosan és mindig a megbeszélt áron. Miért fontos, hogy ezek a feladatok egy kézben legyenek? Olvasson tovább, és kiderül.

IRODAFELÚJÍTÁS ÉS ÁTALAKÍTÁS

A profi irodafelújítás megvalósításához több szakma magas színvonalú, összehangolt munkájára van szükség. Mi ezt biztosítjuk.

Az irodafelújítás során tanácsainkkal, tapasztalatunkkal hozzásegítjük megrendelőinket a megfelelő megoldások kiválasztásához.
MEGNÉZEM

TELJESKÖRŰ LAKÁSFELÚJÍTÁS

A felújításra szoruló ingatlanokat modern technológiákkal és eszközökkel alakítjuk át, hogy gazdaságos legyen, látványában pedig esztétikus.

Szakmai hozzáértésünk, anyagismeretünknek, és a beszerzési források széles ismeretének köszönhetően egészen a lakberendezés szintjéig segítséget tudunk nyújtani.
MEGNÉZEM

ÜZLETHELYISÉG ÁTALAKÍTÁS

Ne tartson attól, ha régi üzlethelyiségét kell átalakítani! Cégünk kiváló referenciái garanciát jelentenek ezekre a feladatokra is.

Az üzlethelyiségek mellett bevásárlóközpontok külső és belső átalakítását, illetbe egyéb nagyobb beruházásokat tudhatunk magunk mögött. Itt a teljes generálkivitelezés a Home Cartel Kft. magasan képzett szakembereinek köszönhető.
MEGNÉZEM

IRODÁK, ÜZLETHELYISÉGEK, LAKÁSOK

A beltéri kivitelezés számít az egyik legösszetettebb munkafolyamatnak felújítás vagy építkezés során. Ez nem véletlen, hiszen a belső munkálatokba rengeteg feladat tartozik. Mindegyik külön szakembert követel, olyat, aki a munkájára igényes, a megrendelő megbízhat benne, és nem akadályozza a többieket, akik éppen az épületen dolgoznak. Ezek pedig mind olyan munkálatok, amit ha nem egy generálkivitelező végez el, akkor a megrendelőnek az összes szakemberrel egyesével kell egyeztetnie. Legyen szó burkolóról, villanyszerelőről, festőről, vízszerelőről, mindenkire külön pénzt, időt és energiát kell szánni.

Ha nem összeszokott csapat dolgozik az épületben, előfordulhatnak surlódások, félreértések, amit mind a tulajdonosnak kell tisztázni.  Ha a beltéri kivitelezés feladatait valaki egy kézben szeretné tudni, akkor a legjobb, ha egy profi generálkivitelezővel egyezik meg. Így nem kell egyenként tárgyalnia a felújítást végző szakemberekkel, elég, ha egyetlen emberrel beszél át mindent. Ő az, aki onnantól felelősséget vállal a határidőért, a kivitelezésért, a színvonalért. Azaz, a teljes munkáért.

 

A beltéri kivitelezés során vállaljuk

  • Bontási munkálatok elvégzését: határozottan, de tisztán.
  • Villanyszerelési munkálatok elvégzését: hatékonyan, de biztonságosan.
  • Vízszerelési munkálatok elvégzését: folyamatosan, de óvatosan.
  • Fűtési rendszerek felújítását: melegen, de nem drágán.
  • Nyílászárók cseréjét: szorosan, de penészmentesen.
  • Gipszkartonozást: mobilan, de egyenesen.
  • Burkolást: síkban, de változatosan.
  • Festés, mázolás, tapétázást: látványosan és alaposan.

 

Az Iroda-Belső Építész Kft. a belső felújítási munkáltatok bármelyikét képes a határidők betartása mellett, prémium színvonalon elvégezni. Az irodák, üzlethelyiségek és lakások beltéri kivitelezését a legjobb alapanyagok felhasználásával, innovatív megoldásokkal, a legjobb szakembereket, alvállalkozókat magunk köré gyűjtve vállaljuk.

 

További szakmai kérdés esetén keressen minket:

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com