Cikkünket 2022-ben frissítettük!

 

Fürdőszobánk felújítása igen nagy művelet, számos elem szükséges hozzá, különböző tudású szakemberekkel. Érdemes átgondolni, hogy milyen anyagokat és cégeket bízunk meg a munkával, mert a megfelelő döntéssel rengeteget spórolhatunk.

Generálkivitelező

A fürdőszoba a konyhánk után a legértékesebb pont a lakásban, szokták mondani. Miért is? Egyrészt, mert ide kerülnek a legdrágább bútorok, másrészt, mert itt egy felújítás után 5-10 évig nem kell alapjaiban hozzányúlni a helyiséghez.

Árajánlatot kérek fürdőszoba felújításhoz

mennyibe-kerul-egy-furdoszoba-felujitas-2021-ben

Mi alapján érdemes felújítani a fürdőszobát?

Milyen tényezőket érdemes ehhez figyelembe venni? Nos, számos különböző faktor van, ami befolyásolja, hogy milyen fürdőszobánk legyen hosszú éveken át. A következőket mindenképp érdemes átgondolni:

  • Hányan fogjuk használni a fürdőszobát: lehet, hogy nem elég egy csap, ha 4+ fő fogja azt igénybe venni nap, mint nap.
  • Kád vagy zuhany: örök kérdés, sokszor a praktikus vagy éppen a család számára biztonságosabb megoldás dönt.
  • Csaptelepek, bútorok: fürdőszoba bútorainkat érdemes megválogatni, pont azért, mert – várhatóan – hosszú ideig fognak minket kiszolgálni.
  • Csempe: az egész helység hangulatát ez fogja megadni, így mindenképp alaposan gondoljuk át, hogy milyent választunk.
  • Felhasznált anyagok: törekedjünk rá, hogy minőségi alapanyagokat használjunk a felújítás során.

 

Környezetbarát tolltartó

Milyen szakemberekre lesz szükségem a fürdőszoba felújításhoz?

Remek kérdés, hiszen igen átfogó feladat egy ilyen fontos helységet felújítani. Akikre biztos szükségünk lesz:

Burkoló

Vízvezeték szerelő

Bútorszerelő

Mennyibe kerül a felújítás?

Erre tényleges összeget nagyon nehéz mondani, hiszen számtalan tényezőtől függ. Ha csak egy magasabb minőségű bútort választunk egy közepes helyett, több tízezer forintot ugorhat a végösszeg. Átlagosan egy fürdőszoba bútort már 40-60 ezer forintért is meg lehet vásárolni, de akár 260.000 Ft-ba is kerülhet egy-egy darab. A határ a csillagos ég.

Amin a legtöbbet megspórolhatunk, azok a szakemberek. Ilyenkor érdemes egy generálkivitelezővel egyeztetni, aki nem csak rengeteg időt spórol meg nekünk, hanem összefogja a szakembereket is. Így nekünk nem kell 3-4 különböző személlyel beszélnünk és megtalálnunk a legmegbízhatóbbat, hanem csak annyi a dolgunk, hogy hátradőljünk és várjuk, amíg a felújítás elkészül.

 

Árajánlatot kérek fürdőszoba felújításhoz