Sokunk számára a teljes körű lakásfelújítás egyenlő egy heteken át tartó fejfájással. Burkolás, villanyszerelés, asztalos munka, nyílászárók cseréje, festés…és még hosszasan lehetne sorolni milyen területek azok, amelyek egy lakás felújításakor hangsúlyossá válnak. S hogyan lehet mindezt átlátni?

 

lakásfelújítás Budapest

Mindennapi életünk egyik központi eleme az, hogy milyen lakásba térünk haza. Fontos, hogy életterünk a saját igényeink szerint, a lehető legkomfortosabban legyen kialakítva. A jó minőségű, időtálló munkálatokhoz pedig kiemelkedő szakemberek munkájára van szükség.

Lakás- és házfelújítás Budapest

A legtöbb bosszankodástól és stressztől akkor kímélhetjük meg magunkat, ha lakásunk felújítását generálkivitelezőre bízzuk.  Ebben az esetben ugyanis – legyen szó bontásról, kőművesmunkákról, gipszkartonozásról, burkolásról vagy akár villanyszerelésről – a megfelelő szakembereket nem kell külön-külön egyesével felkeresnünk.

Egy megbízható generálkivitielezővel egyeztetve a teljes körű lakásfelújítás menete átláthatóvá és egyszerűvé válik:

 

  • A telefonos, e-mailes megkeresés után időpontot egyeztetés történik egy személyes találkozóra a felújítani kívánt ingatlanban.
  • Ezek után a megrendelő elmondja pontosan mit szeretne, illetve mik az elképzelései.
  • A helyszíni szemlét és felmérést követően a megrendelő kap egy árajánlatot, amely több opciót, lehetőséget tartalmaz. Ha az adott ajánlatot elfogadták, kitűzésre kerül a munkakezdés és befejezés időpontja.
  • Elkészül egy ütemterv a munkálatok kivitelezésére, és egy a kifizetési ütemezésére is.
  • A felújításhoz szükséges anyagok megvásárlásához előleget kérnek, majd a munkadíjat mindig egy-egy munkafázis elkészítése után, különböző ütemekben számolják el.
  • Munkánk után 1 éves garanciát vállalnak.
  • A Cég biztosítással is rendelkezik.
  • 100 kilométeres körzeten belül ingyenes felmérést és árajánlatot készítenek.

Amennyiben genereálkivitelezővel együttműködve végzed lakásod felújítását, a profi szakemberek felkutatására és koordinálására szánt idődet töltheted tervezéssel, sőt akár pihenéssel is.

Partnerünk a Premium Napelem Kft, amely cég jellemzője, hogy nagyon figyelnek az ügyfél-elégedettségre, jelenleg csak öt csillagos értékeléseik vannak az ügyfeleiktől. Ezen kívül jó minőségű napelemeket szerelnek fel, kizárólag a világ legnagyobb és nagyon megbízható gyártóitól (pl. Longi, Trina vagy Jinko MAXIM napelemek), magas garanciális időkkel (az inverterre például 10 év és cseregaranciát adnak) és nem utolsó sorban versenyképesek a napelem rendszer árak is.

Generálkivitelező Budapest