A házakkal tűzdelt utcákat járva bizony akaratlanul is szemet szúrnak azok az épületek, amelyek homlokzata igencsak régies, akár omladozó. Emellett viszont ámuldozva fordulunk egy-egy gyönyörűen lefestett homlokzat után. A homlokzatfestés azonban nem csupán esztétikai kérdés.

Tudtad, hogy egy zsúfolt városban, ahol jó eséllyel szennyezett a levegő, a fűtés és a járművek által kibocsátott savas szennyeződések képesek elpusztítani a vakolatban lévő mészkristályokat?  Ez pedig azért problémás, mert így a homlokzatfestés hamar málladozni, omlani kezdhet. Ahhoz, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő anyagok felvitele.

homlkoztatfestés szakember

Laikusként azonban nagyon nehéz megállapítani, hogy adott ház felületeihez és formáihoz, melyek azok alapanyagok, amelyek leginkább passzolnak. Ugyan egy épület funkcionalitása meg is határozza annak kinézet, de egy megfelelő homlokzatfestéssel kiemelkedően szép eredmények érhetőek el. Amennyiben a munkát hozzáértők végzik el.

Csak profi szakemberrel fog menni

A megbízható szakemberek profin bánnak a különböző felületekkel, mint: kőpor, vakolat, szendvicspanel, faszerkezet vagy lemezburkolat. Fontos azonban, hogy ezeknek a homlokzatoknak a festését szakemberek végezzék, hiszen csakis így garantálható a magas minőség és akár a szemeket is elkápráztató látvány.

Az esztétika mellett nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a homlokzatfestés hőszigetelési minőséggel is járhat. A megfelelő anyagok és színek kiválasztásával, majd ezek szakszerű felvitelével tehát nem csak az utca égkövévé válhat a házad, de még a praktikusság is a homlokzatfestés mellett szól.

Homlokzatfestés esetén tehát elengedhetetlen a megfelelő szakemberekkel való munka. Hiszen csak így járhat az időtálló falvédelem, az esztétikai minőség maximalizálása és a megbízható szakértelem kéz a kézben.

Árajánlatot kérek homlokzatfestéshez