Ki ne vágyna néha egy nyugtató forró fürdőre egy nehéz nap után? Fürdőszobánk atmoszférája meghatározóan hathat lakásunk egészére, ezért nem mindegy hogyan néz ki otthonunknak ez a tere. Fontos, hogy az egyes fürdőszobabútorokon túl nagy hangsúlyt fektessünk a burkolásra is.

 

Ahhoz, hogy minőségi enteriőrt tudjunk kialakítani megbízható szakamberekkel kell együttműködnünk. Kiemelet figyelmet fordítva a hidegburkolásra.

Ahhoz, hogy minőségi enteriőrt tudjunk kialakítani megbízható szakamberekkel kell együttműködnünk. Kiemelet figyelmet fordítva a hidegburkolásra.

Mi az a hidegburkolás?

A hidegburkolás korábban a kőműves munkakörébe tartozott, de mára már külön szakmává nőtte ki magát. A hidegburkoló tevékenységei közé tartozik a járólapozás, térkövezés, de akár az erkély csempézése is.

Miért fontos, hogy megbízható, precíz hidegburkolóval dolgozzunk?

Egy fürdőszoba esetében folyamatos igénybevételről beszélhetünk, ezért kiemelten nagy szerepe van annak, hogy időtálló anyagokkal dolgozzunk a lakásnak ebben a szegletében. Mivel a család mindegyik tagja számára elengedhetetlen a fürdőszoba használata, így egy olyan profi munka elvégzésére van szükségünk, ami garantálja, hogy a szoba nem csak szép, hanem strapabíró is legyen. Mindehhez pedig egy megbízható hidegburkoló szakemberre van szükségünk.

Honnan tudom, hogy egy hidegburkoló profi munkát végzett-e?

Ahhoz, hogy fel tudjuk ismerni a magas minőségű munkát tudnunk kell, hogy a hidegburkoló szakember akkor végzett jó munkát, hogyha a burkolt felület sima és nincsenek rajta kiemelkedő vagy éppen besüllyedő szakaszok.

Tehát egy minden igényt kielégítő fürdőszoba a minőségi alapanyagokból álló burkolásnál kezdődik, amelyet profi szakember végez. Utóbbit, vagyis egy precíz hidegburkolót pedig napjainkban legkönnyebben egy generálkivitelezőn keresztül érhetünk el.

Burkolás