Lakásfelújításnál általában a konyha az első felújítandó helyiség. Bár a korszerűsített konyha gyakran jelentősen növeli az otthon értékét, ez is hozzájárul az otthon áramlásához, megjelenéséhez és hangulatához. Az ilyen típusú projektek azonban nehézkessé, sőt kissé bonyolulttá válhatnak, ha a következő egyszerű hibákat követik el.

 

1. Költségvetés figyelmen kívül hagyása vagy nem készítése

A költségvetés megléte és betartása elengedhetetlen a sikeres projekthez. Határozzon meg egy összeget, amelyet szívesen fizet, döntse el, hogy mik a „kötelező” és „kedvezményei”, és ennek megfelelően tervezzen.

 

2. Vásárlás anélkül, hogy először beszélne vállalkozójával

Vállalkozója számos üzletben jobb ajánlatokat kaphat. Ha látsz valamit, ami tetszik, jegyezd meg, vagy készíts egy képet, és mutasd meg a vállalkozónak. Valószínűleg jobb ajánlatot tud kötni Önnek, és pénzt takarít meg.

Ezenkívül megzavarhatja a munkafolyamatot, ha elemeket ad hozzá anélkül, hogy először beszélne a vállalkozóval. Például, ha a szekrények már be vannak helyezve, és úgy dönt, hogy nagyobb készüléket szeretne, előfordulhat, hogy a szekrényeket újra kell készíteni, hogy elférjenek a készülékben. A vállalkozóval való kommunikáció kulcsfontosságú.

Teljes körű lakásfelújítás

 

4 hiba a konyha felújításkor

3. A tárolás elfelejtése

A konyhában bőséges tárolóhely elengedhetetlen a szoba funkcionalitásához. Ha kis helyről van szó, kérje meg vállalkozóját, hogy találjon ki néhány kreatív tárolási ötletet, hogy a legtöbbet hozhassa ki konyhájából.

 

4. Rossz készülékek kiválasztása

A készülékek drágák. Az olcsó készülékek azonban gyorsabban tönkre mennek, és elveszíthetik a konyha általános megjelenését és hangulatát. Ahelyett, hogy a legolcsóbb terméket választaná, kérjen ajánlatot vállalkozójától a költségvetésén belüli olyan készülékekre, amelyek javítják a helyiséget.

Generálkivitelező Budapest