Mikor érdemes ingatlan állapotfelmérés szolgáltatást igénybe venni? Szerintünk egy ingatlan megvásárlásánál különös tekintettel érdemes kikérni szakember véleményét.

Aki felméri az ingatlan állapotát, meghatározza várhatóan mennyibe fog kerülni a teljes felújítás, illetve a vásárláshoz képest milyen értéket fog képviselni felújított állapotban.

A legjobb állapotúnak tűnő ingatlan is hordozhat rejtett hibákat, melyek egy laikus szemrevételezőnek fel sem tűnnek, viszont a későbbiekben sok fejfájást okozhatnak!

Az emelkedő energiaköltségek miatt fontos szempont az ingatlanvásárlásnál, hogy milyen típusú és állagú fűtési rendszerrel rendelkezik a kiszemelt lakás vagy ház. Hiszen egy korszerű fűtési rendszerrel rendelkező lakás, vagy ház értéke akár 15-20% százalékkal értékesebb lehet a piacon! A komfortos és egyben takarékos otthonok kialakításában a korszerű fűtésrendszerek mellet fontos tényező a hőszigetelési rendszerek és a modern nyílászárok megléte is.

Továbbá nagyon fontos szempont az ingatlan jelenlegi elektromos, víz és szennyvíz hálózatok állapota, hiszen nagyban befolyásolhatja a leendő átalakítás, ill. felújítási költségeket.

Ingatlan állapotfelmérési szolgáltatásunk

Ennek köszönhetően Ön pontos információt kaphat a kiszemelt ingatlan (lakás, családi ház) műszaki állapotáról és megelőzheti a felújítás/átépítés során felmerülő extra költségeket., nem lesz az Ön számára meglepetés és nem várt kiadás.

Sőt az általunk megszerzett információkkal remekül érvelhet az áralku folyamatában az eladóval szemben.

Állapotfelmérést helyszíni szemrevételezés alapján készítünk. A műszaki vizsgálat célja objektív vélemény alkotása az ingatlan összes strukturális eleméről és rendszeréről, minden hibát és pozitívumot figyelembe véve.

Szolgáltatásunk az ingatlan teljes egészére kiterjed, az alaptól a tetőig.

Az általunk végzett felmérés segít reálisan látni az ingatlan értékét, ezáltal sok kellemetlenségtől és felesleges kiadástól kímélheti meg az életét.

Kérésére elvégezzük a leendő átépítés/felújítás részletes költségvetés alapjául szolgáló jegyzeteket, majd 48 órán belül elkészítjük a részletes és ingyenes árajánlatunkat is.

Árazott és árazatlan költségvetést készítünk

Közbeszerzésekhez, pályázathoz, hitelekhez és egyéb céges illetve magánjellegű kivitelezésekhez

 • családi ház
 • társasház
 • irodafelújítás
 • csarnok építés
 • nyílászáró csere
 • kerítés
 • homlokzat
 • energetika
 • külső-belső felújítás
 • tetőcsere
 • és minden egyéb építőipari munkálatokra melyet a megrendelő igényel.

Árazatlan költségvetés készítés tervek nélkül:

Helyszíni felmérés alapján történik. Elsősorban TERC programmal készítjük az árazott és árazatlan költségvetéseket, de egyedi programok alkalmazásával (nem TERC alapú) is vállalunk megbízásokat. Az elkészült költségvetést Excelben, PDF- ben és World dokumentumban is át tudjuk adni, függően a megrendelő igényétől.

Ne késlekedjen, hívjon még ma!
Jankovics Norbert
06204921210