Mielőtt ingatlant vásárol, vagy építkezésbe kezd, konzultáljon szakemberrel! Számos gondtól óvja meg magát, ha időben kiderül, a megvásárolt épület műszaki állapota nem megfelelő, vagy az Ön által megvásárolt telekre a megálmodott családi ház nem megépíthető. Ha időben kér szakvéleményt, szakértői felmérést, minden probléma megelőzhető. Építész műszaki szakember segítségével egy ingatlanvásárlás, felújítás vagy építés egyéb költségeinek töredékéért megnyugtató kontrollt kap az ingatlan műszaki állapotáról. Cégünk mindebben segítségére lehet, legyen szó akár hagyományos, vagy épp új építészeti rendszerekről, családi házról, üzemcsarnokról, vagy nyaralóról.

Építészeti munkafázisok
Miután birtokában van a megfelelő telek és a tervrajzok is elkészültek, néhány dolog még hátra van a munkálatok megkezdéséig. A felkért munkára az elfogadott árajánlatot követve szakembereink ellenőrzik, hogy az építkezés helyszínén működik-e az áramszolgáltatás, valamint van-e csatorna és gázcsonk kiállás az utcában. Csatorna hiányában úgynevezett derítőt alakítunk ki. Ezt követően kerül sor a tervrajz alapján a telekhatárok kitűzésére. Majd kezdetét veheti az alap kiásása és az anyagok beszerzése. Javasoljuk, hogy nagyobb volumenű építkezés esetén zárható konténer kerüljön az építkezési területre, ahol a munkálatokhoz szükséges eszközöket, tervrajzokat tárolhatják.

Szakiparok
Vállalatunk többéves szakmai múltra tekint vissza, megbízható szakember-gárdával nyújtunk segítséget a különböző szakiparok útvesztőiben. Itt a komplett belsőépítészeti generál kivitelezésen belül foglalkozunk száraz építészettel, burkolással, villanyszereléssel, gépészettel is. Szolgáltatásunkat igénybe veheti az egyes szakipari területeken is, de örömmel vállaljuk a komplett generál kivitelezést. Mivel ennek során a teljes munkát mi végezzük el, garantálni tudjuk, hogy az ingatlan olyan legyen, mint amilyennek Ön megálmodta. Belsőépítészeti múltunknak köszönhetően valóra váltjuk akár legmerészebb elképzeléseit is!

Építészeti anyagok ajánlása
Az építőanyag beszerzése nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elsőre látszik. Mára már a piacon olyan nagy a kínálat, hogy csak a szakavatottak boldogulnak az építőanyagok között. Vállalkozásunk segítséget tud nyújtani minden építkezőnek-felújítónak, hogy milyen építőanyagokat érdemes választani, illetve milyen anyag használható egy adott probléma megoldására. Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően az építkezéshez szükséges anyagokat mi magunk szerezzük be. Kizárólag minőségi, időtálló termékekkel dolgozunk, annak érdekében, hogy családi háza hosszú évtizedeken át kiszolgálja az Ön kényelmét.

A mi munkánk
Illusztráció

Hogy mi tesz otthonossá egy családi házat? Vagy épp mitől lesz nemcsak praktikus, hanem még kényelmes is egy iroda? A lényeg a részletekben rejlik! Kivitelezéseink során ezért is fektetünk nagy hangsúlyt a díszítésekre. A led-sor egy jól megválasztott helyen, egy igényesen elkészített álmennyezet és stukkó épp úgy hozzájárulnak az összhang megvalósulásához, mint például egy gondosan kiválasztott burkolat, valamint a berendezési tárgyak. Projektjeink során arra törekszünk, hogy az Ön igényeit ötvözzük a stílussal és funkcionalitással.

Építésvezetői ellenőrzés
Az építkezésen a kivitelező egyik feladata az építésvezető kijelölése. Ez a szakember végzi egyebek mellett a munkaterület átvételét, megszervezi a szükséges minőségi ellenőrzéseket, beszerzi az engedélyeket és bizonylatokat, valamint felügyeli a biztonságos munkavégzést. Cégünk sokszínűségét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy kérésére építésvezetőt biztosítunk a munkaterületen. Így nem Önre hárulnak a fent említett feladatok, szakemberünk mindezt kézben tartja!

Passzív házak
Illusztráció

A mai gazdasági helyzetben mindenki igyekszik okosan gazdálkodni, ehhez pedig elengedhetetlen, ha például építkezésbe kezdünk, hogy szem előtt tartsunk bizonyos szempontokat. Az, hogy egy ingatlan alacsony rezsijű legyen, szinte már-már alapkövetelmény. Ezért is részesítik előnyben többen az úgynevezett passzívházakat. A passzívház a világ több országában az energiatakarékos épületekre alkalmazott német minősítési rendszer. Olyan épület, amelyben a kényelmes hőmérsékletet biztosítása megoldható kizárólag a levegő frissen tartásához megmozgatott légtömeg után-fűtésével vagy után-hűtésével, további levegő visszaforgatása nélkül. Míg a hagyományos téglaszerkezetű épületek 300 – 400 kWh/m2/év energiát használnak fel, addig a passzív ház a hagyományos épületszerkezetekhez képest 80-90%, vagy akár 100% energiát takarít meg. Ha úgy dönt, nemcsak alacsony rezsi számlát szeretne, de a környezetének védelmét is szem előtt tartja, cégünk vállalja az Ön passzívházának teljes tervezését, az anyagbeszerzésen át a teljes kivitelezésig.