Cégünk működése során számtalan üzlethelyiség belső átalakítási és felújítási munkálatait végezte már el a megrendelők legnagyobb megelégedésére. Az üzlethelyiségek mellett nagyobb beruházások, bevásárlóközpontok külső és belső átalakítása is kötődik cégünk nevéhez. A felújítás során a teljes generálkivitelezést mi végeztük. Kisebb üzlethelyiségek esetében ránk bízhatja a hideg-meleg burkolási, elektromos és gépészeti átalakítások, festést és tapétázást, gipszkartonos és akár egyedi igényeknek eleget tevő asztalos munkák (egyedi polcok, szekrények, pultok, stb.) elvégzését is.

Üzlethelyiség felújítás

Üzlethelyiség vagy üzlethelyiségek felújításakor a környezet kialakítása során a kívánt termék eladását kell előtérbe helyezni. Ennek érdekében fontosnak tartom, hogy a mai modern és újszerű formákat is alkalmazzuk. Legtöbb alkalommal ezt gipszkarton rendszerrel, egyedi gipszkarton formákkal, egyedi bútorokkal és lámpákkal tudjuk elérni. Legyen szó gipszkarton álmennyezet szerelésről, gipszkarton polcrendszerről, pultok átalakításáról, rejtett világítások kivitelezéséről. A világítástechnikát led lámparendszerrel érdemes elkészíteni, mely funkciójának betöltése mellett díszítő elemként is szolgál, mindamellett energiatakarékos. A világítás dimmer rendszerrel is szabályozható pl. hangulatvilágítás. Itt a fényerősséget lehet szabályozni akár hangalapú vezérléssel vagy okostelefonnal.

A kivitelezés során ügyelni kell továbbá arra is, hogy olyan minőségi burkolatot válasszunk melynek magas a kopássálósága és könnyű a tisztán tartása, de mégis mutatós felületet.

Az üzlethelyiség felújítása során a falfelületek burkolása és falfelületek festése a legutolsó munkafázis bútor választás előtt. Ennek érdekében mégis időben ki kell választani a megfelelő színeket, mert a színek meghatározzák a felületképzés munkaműveleteit.

Bővebb felvilágosítást weboldalunk többi menüpontjában, ajánlatot és információt pedig elérhetőségeinket vehet igénybe.