Biztos Ön is találkozott már számos olyan irodával ahová annak kinézete miatt nem szívesen ment be. Pedig fontos, hogy azok a helyiségek, ahol az ügyfeleinket fogadjuk tiszták és rendezettek legyenek, valamint kellemes környezetet biztosítsanak. De nem csak az ügyfelek vagy vásárlók miatt fontosak mindezek, hanem az ott dolgozók miatt is. Mindenki szívesebben dolgozik egy tiszta és rendezett körülményekkel rendelkező irodában.

Cégünk működése során számtalan iroda felújítását, átalakítását és átépítését végezte már el. A felújítási munkálatok során végeztünk  gipszkarton szerelést, hideg vagy meleg burkolást, festést, glettelést, gépészeti kivitelezéseket, villanyszerelést és megannyi asztalos munkát. Mi minden megrendelőnknek mindig komplex megoldást kínálunk. Ön megálmodja mi pedig felújítjuk, átépítjük és korszerűsítjük a kívánalmaknak megfelelően.

Tapasztalatunkkal és igényes munkánkkal csak nyerhet!

Irodafelújítás

Irodafelújításkor a helyiség arculatát kell oly módon átalakítani, hogy a Megrendelő igényeihez testre szabva, otthonias környezetben tudja bemutatni vállalkozását az érdeklődőknek. Az elkészült irodahelyiségnek mindenképpen tükröznie kell a Vállalkozó látásmódját, profizmusát. Kialakítás során fontos szerepet játszik, hogy mind a tulajdonos, mind az alkalmazott, és nemutolsó sorban a Vevő/Megrendelő is jól érezze magát az adott környezetben. Ezen célok eléréséhez vállalkozásunk minőséget és egyedi megoldásokat kínál.

Irodafelújítás során alkalmazott szakmák teljes palettájával rendelkezünk a tervezéstől a befejezésig. Legyen szó bontás-építés, gépészet, erős-és gyengeáram, riasztó és kamerarendszer kiépítés, víz-gáz- központi fűtés szerelés, nyílászáró beépítés, burkolás stb.

A belsőépítés során minőségi burkolatokkal dolgozunk, díszítések esetében (stukkó, rozetta, falfestmények, egyedi mintázott falak, okosirodák) átalakítását magas színvonalon végezzük. Az irodafelújításhoz szükséges minden anyagot és kiegészítő elemet beszerzünk, melyeket kapcsolataink révén viszonylag rövid időintervallum alatt a helyszínre szállítunk.

A felújítás alatt szükségesnek tartom heti 1-2 alkalommal kooperációt tartani, ahol a következő időszakokban történő szakmák ütemezését és összehangolt munkáját egyeztetjük a határidő betartása érdekében.

Így a projektvezetés gördülékenyen tud haladni a munka során, és az előre nem látható esetleges akadályokat is időben el lehet hárítani.

Az irodafelújítás során nem csak a Megrendelő elképzeléseit valósítjuk meg, hanem szakmai tanácsainkkal és hosszútávú tapasztalatainkkal hozzásegítjük, hogy az elvégzett felújítás során ár-érték aranybán és kivitelezés szempontjából is a legmegfelelőbb megoldást válassza ügyfelünk.