Az asztalos munkák részletes tervezést, egyedi és precíz kivitelezést igényelnek. Mi garantáljuk, hogy a tömeggyártással ellentétben minőségi és igényes asztalostermékekkel tudunk hozzájárulni lakásához, irodájához!

Az egyedi bútorok egyik legnagyobb előnye a praktikusságban rejlik. Lehetőséget ad, hogy az adott helyhez igazítsuk a bútor kialakítását ezzel maximalizálva a legjobb helykihasználtságot.  De dizájn és megjelenés szempontjából sem lényegtelen ha egyedi bútordarabokkal dobjuk fel otthonunkat vagy üzlethelyiségünket.

Az asztalosmunkákat három részre lehet felosztani

 • Épületasztalos

  Ajtók, ablakok, nyílászárók, beépített szekrények, asztalok, székek, lépcsők állványok, polcrendszerek elkészítésével és beépítésével foglalkozik.

  Konyhaszekrény készítés: keltse életre álmai konyháját és bízza profikra a konyhaszekrény tervezését, legyártását és beépítését. Segítünk, hogy igényeinek megfelelő konyhaszekrénye legyen.

  Beépített szekrény gyártás: egy beépített szekrény hatalmas segítség a felgyülemlett ruhák és egyéb holmik tárolásához, ráadásul otthonának dísze is lehet, ha gondos kezek állítják össze. Ennek elkészítését bízza profikra!

  Beltéri nyílászárók készítése és beépítése: recsegnek, nyikorognak a beltéri ajtók, vagy csak modernebb enteriőrt szeretne? Beltéri nyílászárók terén nagy tapasztalattal rendelkezünk, és gyorsan, költséghatékonyan dolgozunk.

 • Bútorasztalos

  Belső asztalos munkálatok: bútorok, pultok, bárszekrények, szekrénysorok, irodabútorok, gardrobszekrények készítésével, faburkolatok gyártásával, különböző galériák készítésével foglalkozik.

  A végső felületképzését igény szerint pácolva, lakkozva vagy porszórt festéssel végzi.

  A faburkolat egy zseniális megoldás számos helyzetben. A fa egy nagyon barátságos és meleg érzetet ad át, legyen szó a konyhájáról, hálószobájáról, kertjéről, medencéjéről vagy a ház bármely pontjáról. A faburkolatokat a gyártás és megfelelő védelem után egyszerűen felhelyezhető szinte akármilyen felületre

  Kültéri asztalos munkák:

  • -terasztetők készítése
  • -kocsibeálló építése
  • -kerítés építés
  • -előtető készítése

 • Egyedi gyártású asztalos munkák

  intarziás parketták és bútorok, faragott, festett alakos bútorok, íves egyedi megoldások kivitelezésével foglalkozik.

A megkeresést követően helyszíni felmérést végzünk, majd rajzok, tervek, látványtervek (3D) alapján megkezdjük a gyártást. A megrendelt asztalosipari termék, amennyiben látványos belsőépítészeti elem (pl : látványpékség, pult, ülőgarnitúra, bárpult, lépcső, egyedi asztal, szófa, beépített szekrény stb.) beépítésénél nagyon fontos, hogy a többi szakmával (pl. gépészet, burkoló, márványkő készítő….) összehangolva dolgozzunk együtt.

Tehát ha egyedi konyhára, fürdőszobára, vagy gardróbszekrényre van szüksége keressen minket! De egyedi falburkolatok, irodabútorok és üzletberendezések tervezése és kivitelezése sem jelent problémát számunkra. Bízza profikra az asztalos munkát!

Intarziás asztallapok, asztolok, pult és egy tálalószekrény ajtajainak gyártása. Az eredmények magukért beszélnek.